نقش اعتماد در زندگي زناشويي
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7724
بازدید دیروز : 136836
بازدید هفته : 7724
بازدید ماه : 330005
بازدید کل : 10721760
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : دو شنبه 11 / 5 / 1399

زن و شوهر بايد در همه ابعاد زندگی، خواه بعد مالي و يا بعد ناموسي به يكديگر اعتماد داشته باشند تا بتوانند زندگي مشترك خانوادگي را اداره كنند، چرا که معناي واقعي زندگي مشترك كه سكون و آرامش است در چنين محيطي ملموس خواهد بود.

  

تکنیک‌های رفتاری برای اعتماد در زندگی زناشویی

تکرار این رفتارها به مرور زمان زن و مرد را نسبت به یکدیگر سرد و آنها را از هم دور می‌سازد.

 

در این زمان مراجعه به یک روانشناس متبحر جهت بهبود رابطه زوجین و حل مشکلات کمک شایانی به زوجین می‌کند و زن و مرد می‌توانند با توسل با تکنیک‌هایی رفتارهای که سبب تحریک و از بین رفتن رابطه‌شان شده است را به کمک درمانگر و روانشناس‌شان کشف و جهت بهبود رابطه تلاش کنند.

 

آموختن یکسری مهارت‌ها و رعایت برخی نکات می‌تواند کمک شایانی به زوجین کند در اولین قدم درست‌ترین کار شاید این باشد که مطمئن شد آیا واقعا مشکلی حقیقی سبب از بین رفتن اعتماد زوجین شده است و یا اینکه حاصل ذهنیت منفی خودمان و یا شریک زندگی‌مان است؟ و اینکه آیا هنوز همسرتان به شما اعتماد دارد یا خیر؟ دو راه ابتدایی برای از بین بردن یا کاهش اعتماد در یک رابطه:

 

اول اینکه قرارداد و توافقی را که با همسرتان دارید لغو کنید. فقط کافی است به یکی از قول‌های خود عمل نکنید تا اعتماد همسرتان نسبت به شما کمرنگ شود.

 

دوم: ضربه زدن و سوء استفاده به طرق مختلف به همسر گاهی اوقات تنها یک ضربه کوچک می‌تواند اعتماد طرف مقابل را از بین ببرد و این ضربه زدن می‌تواند در ابعاد مختلف باشد از یک ناهماهنگی کوچک که سبب تحقیر وی در جمع شده است تا آسیب‌های بزرگتر.

 

فقط کافی است به یکی از قول‌های خود عمل نکنید تا اعتماد همسرتان نسبت به شما کمرنگ شود‎

 

در یک ازدواج موفق چه نوع اعتمادهایی وجود دارد در اینجا به ۵ مورد آن اشاره خواهیم کرد

 

2.بروی یکدیگر کنترل شدیدی ندارید 

3.همسر خود را به خاطر خودش دوست دارید 

4.همسر خود را در مواقع عصبانیت، دعوا و مخالفت ها تنها نمی گذارید 

5.همسرتان اولویت اول شما باشد

  

هدف اساسي از ازدواج وصول به سكون و آرامش است و بديهي است كه اين هدف وقتي تحقق مي يابد كه زن و مرد نسبت به يكديگر اعتماد داشته باشند. در برخي از روايات اسلامي در باب ويژگي هاي همسر خوب چنين آمده است: زن شايسته كسي است كه وقتي همسرش به مسافرت مي رود با دقت و

اهتمام از ناموس و اموال او جدا مراقبت به عمل آورد. طبعا اين گونه پاسداري وقتي انجام مي گيرد كه زن و شوهر با همه وجود به يكديگر اعتماد و اطمينان داشته باشند.

 

 زندگي خانوادگي يك نوع مشاركت است و اولين و اساسي ترين شرط در شركت ها، اطمينان و اعتماد شركاء نسبت به يكديگر مي باشد. در نتيجه پايه و اساس هر نوع رابطه اي اعتماد و اطمينان مي باشد بديهي است كه در رابطه زناشويي زن ومرد بايد زمينه هاي اعتماد را براي يكديگر فراهم كنند كه حتي كمترين خللي در صفا و صميميت آنان وارد نشود.  

 

گردآوری: بخش زناشویی بیتوته


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: ناگفته های زندگی
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی